Burgers Ergon Apeldoorn

gallery wordpress pluginOp bedrijvenpark Apeldoorn noord is de bedrijfshuisvesting ontworpen voor installatiebedrijf Burgers Ergon.
Het kantoorgebouw is gezet op een donkere plint van gelijmd metselwerk.
Daarboven is het gebouw voorzien van witte aluminium gevelbeplating in een strak maatsysteem.
De twee kantoorvleugels springen ver vooruit of vallen juist terug tov de plint.
De twee delen worden verbonden met een glazen tussenlid waarin de trappen en lift zijn opgenomen.
Daarboven is over de twee delen heen de installatielaag geplaatst.
Het kantoor is deels een open kantoorlandschap, deels een cellenkantoor met een middengang.
Op de bgane grond bevinden zich de spreekkamers, de ontvangstruimten en het restaurant.

bouwjaar: 2001
opdrachtgever: Belmij Ugchelen
aannemer: Van den Belt
fotograaf: Harry Noback

By :
Comments : 0